Hvem vi er

Nettstedsaddresse: https://www.tengel.no.

På Tengel.no har vi lagt stor vekt på at man skal kunne kjøre psykologiske tester uten at det registreres noen form for personopplysninger.

Det er ett unntak hvor vi registrerer IP-adressen: Hvis du velger å gi en tilbakemelding på testen du har kjørt, vil IP-adressen til enheten du benytter bli registrert for en kortere periode. Bakgrunnen for dette er at vi har mottatt alvorlige trusler i disse tilbakemeldingene. Hvis vi mottar slike trusler, vil IP-adressen bli overlevert politiet som en del av anmeldelsen. IP-adresser er definert som personopplysning i GDPR.

Hvilke persondata vi (ikke) samler inn og hvorfor

Testresultater

Resultatet av testene er anonyme, og det samles ikke inn persondata.

Behandling av testresultater

De anonyme testresultatene benyttes til statistiske formål. De deles ikke med andre ut over presentasjonene som ligger tilgjengelig på nettstedet.

Behandlingsansvarlig er Ketil Øyesvold Melhus

Tilbakemeldinger på testene

Tilbakemeldingene som sendes inn er anonyme. Vi tar i en begrenset periode vare på IP-adressen som tilbakemeldingen er send i fra. Bakgrunnen for dette er at vi har mottatt alvorlige trusler i disse tilbakemeldingene. Hvis vi mottar slike trusler, vil IP-adressen bli overlevert politiet som en del av anmeldelsen.

Kommentarer

Det er ikke åpnet for kommentarer på dette nettstedet, så det samles ikke inn persondata fra kommentarer.

Opplastinger

Brukerne har ikke anledning til å laste opp dokumenter eller bilder til nettsiden

Kontaktskjema

Nettstedet har ikke eget kontaktskjema.

Informasjonskapsler

Nettstedet benytter analyseverktøyet Google Analytics for å se hvordan besøkende bruker nettstedet vårt. Vi samler inn denne informasjonen ved hjelp av Google Analytics cookies. Det er kun generell statistikk som nettlesertype, tidspunkt, språk og hvilket nettsted den besøkende kom fra som hentes inn. All informasjon vi henter inn er anonymisert. Denne informasjonen blir videresendt til Google Inc.

Google kan overføre innsamlet informasjonen til tredjepart hvis det er et rettslig grunnlag for det, eller der tredjepart prosesserer informasjonen på Google sin vegne. Google kan ikke koble IP-adresser til andre data Google har.

Hvis du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du endre innstillingene i nettleseren din.

Hos Nettvett.no, som lages av Nasjonal kommunikasjonsmyndighet, kan du lese mer om informasjonskapsler. Her finnes også informasjon om hvordan du kan slette informasjonskapsler og om hvordan du kan stille inn nettleseren din for å akseptere eller avvise informasjonskapsler.

Innhold fra andre nettsteder

Nettstedet inneholder referanser til andre nettsteder. Dette innholdet vil oppføre seg som om du så på det på det andre nettstedet.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om dine aktiviteter.

Kontaktinformasjon

Det er ikke mulig å legge igjen kontaktinformasjon på dette nettstedet

Annen informasjon

Hvordan vi beskytter dataene

Nettstedet benytter SSL for å øke datasikkerheten.

Anonyme testdata blir fjernet fra websiden hver 2. måned.

Hvem vi mottar data fra

Nettstedet mottar ikke persondata fra andre selskaper.

Klagerett

Dersom du mener at nettstedets behandling av personopplysninger er i strid med relevante personvernbestemmelser har du rett til å sende inn en klage til virksomheten direkte, Datatilsynet eller annen relevant tilsynsmyndighet.

Kontaktperson for nettstedet

Ta gjerne kontakt på epost [email protected] eller telefon 9705 9606